sfeerfoto bbvag

Nieuws

CEBAM - gratis toetreding voor onze leden

Preciseringen 27 september 2017

CEBAM, het Belgisch Centrum voor Evidence-Based Medicine (EBM), is een onafhankelijk, multidisciplinair en interuniversitair medisch wetenschappelijk instituut dat zich richt tot zorgverleners, patiënten en gezonde burgers. 

Het gebruik ervan is volledig gratis voor alle actieve leden BBvAg. Het volstaat uw RIZIV-nummer op te sturen naar info@bbvag.be

De werking van CEBAM steunt op vier pijlers: 
 
1. CEBAM moedigt zorgverstrekkers aan en helpt hen om in hun dagelijkse praktijk gebruik te maken van Evidence-Based Medicine. Hiervoor worden methodologische cursussen georganiseerd. Het instituut streeft er tevens naar om het EBM-gedachtegoed bij het grote publiek bekend te maken.
 2. CEBAM is een onafhankelijke validator van klinische praktijkrichtlijnen en geeft methodologische ondersteuning aan Belgische richtlijnontwikkelaars.
 3. Als 'Cochrane Belgium', de Belgische tak van het Dutch Cochrane Centre, bevordert Cebam het opstellen, onderhouden en verspreiden van Systematische Reviews.
 4. De Cebam Digital Library for Health (CDLH) opent voor elke zorgverlener een venster op objectieve medische en paramedische wetenschappelijke literatuur.

 

Terug

Nationale Dagen 2020

Log in en (her)bekijk de webinars van 26 en 27 november 2020 in de rubriek Congressen - Nationale dagen 2020

Nationale dagen 2021

Radisson Hotel - Brussel

25 en 26 november 2021

Inschrijven vanaf 1 oktober

Indiening posters

Programma

Zoeken

zoeken

Login

E-mail:

Paswoord:

Inloggen

Paswoord vergeten?

Lid worden?
Toetredingsformulier

100€/jaar

50€/jaar leden met een diploma algemene geneeskunde < 5 jaar